MENY


Vi tilbyr en snacks-, kvelds- og barnemeny i tillegg til forrett, hovedrett, sideretter og dessert. Kjøkkenet er åpent til 21 (19)

Bordbestilling

Snacks meny


Serveres fra 15.00-21.00
 

FOSSEN`S NØTTEBLANDING  |  69,-

Fossen`s mixed nuts.

(Fossen`s mixed nuts).

Allergener: Nøtter (alle)

CHARCUTERIE OG OST  |  199,-

Brød, tapenade og chornichon.

(Charcuterie and cheese with bread, tapenade and chornichons).

Allergener: fisk, hvete, sulfitt

BACON- OG OSTECROQUETTE  |  99,-

Estragonmajones.

(Bacon and cheese croquette with tarragon mayonnaise).

Allergener: egg, hvete, melk, sennep, sulfitt

POTETCHIPS MED RØMME OG ØRRETROGN  |  129,-

Potetchips med rømme og ørretrogn.

(Potatochips with sourcream and trout roe).

Allergener: fisk, melk

OLIVEN  |  59,-

Olives.

(Olives).

Kveldsmeny


Serveres fra 15.00-21.00

Forrett

FOSSEN'S TARTAR  |  229,-

Lettstekt tartar, sesam majones, speket egg, chilliolje, potetchips, syltet perleløk.

(Lightly fried tartar, sesame mayonnaise, cured egg, chilli oil, potato chips, pickled pearl onions).

Allergener: Egg, sulfitt

KAMSKJELL  |  199,-

Stekt kamskjell, potetkrem, stekt panko, grillet sitron.

(Roasted scallops, potato cream, fried panko, grilled lemon).

Allergener: Bløtdyr, gluten, sulfitt

FOSSEN'S BETER  |  179,-

Bakte beter, Chevre krem, hasselnøtter, estragon, honning vinaigrette.

(Baked beets, Chevre cream, hazelnuts, tarragon, honey vinaigrette).

Allergener: Melk, sulfitt, nøtter, sennep

POTET OG PURRELØKSUPPE  |  189,-

Potet og purreløksuppe, purreløk kompott, Potetchips.

(Potato and leek soup, leek compote, Potato chips).

Allergener: melk, sulfitt

Hovedrett

INDREFILET AV OKSE  |  419,-

Bakt løk, løk krem, syltet delikatesse løk, gulrot. rødvinssaus, bakte perle poteter.

(Baked onion, onion cream, pickled delicacy onion, carrot. red wine sauce, baked pearl potatoes).

Allergener: melk, selleri, sulfitt

ENTRECÔTE AV OKSE  |  409,-

Bearnaise, gulrot, maiskrem, hjertesalat med honning vinaigrette, bakte perlepoteter.

(Béarnaise, carrot, corn cream, lettuce with honey vinaigrette, Baked pearl potatoes).

Allergener: Sennep melk, sulfitt

PANNESTEKT TORSK  |  399,-

Blomkål krem, bakt blomkål, grillet vårløk, syltet delikatesseløk, kylling saus, perle poteter.

(Cauliflower cream, baked cauliflower, grilled spring onions, pickled deli onions, chicken sauce, pearl potatoes).

Allergener: melk, sulfitt, selleri, fisk

BAKT BLOMKÅL  |  289,-

Blomkålkrem, grillet vårløk, syltede beter, grønnkål, urtesaus, bakte perlepoteter.

(Cauliflower cream, grilled spring onions, pickled beets, kale, herb sauce, baked pearl potatoes).

Allergener: melk, sulfitt, selleri

CONFITERT ANDELÅR  |  369,-

Sellerikrem, gulrot, beter, grønnkål, kylling saus, bakte perle poteter.

(Celery cream, carrot, beets, kale, chicken sauce, baked pearl potatoes).

Allergener: Selleri, sulfitt, melk

Lettere hovedretter

FOSSENS BURGER AV STORFE  |  249,-

150 g Burger av storfe, Cheddar, dressing, bacon- og løkmarmelade, salat, syltet løk, serveres med fries.

( 150 g Burger of beef, Cheddar, dressing, bacon and onion marmalade, lettuce, pickled onions, served with fries).

Allergener: Gluten, laktose, sulfitt, sennep

PASTA  |  229,-

Tagliatelle med langtidskokt okseragu toppes med parmigiano-reggiano .

(Tagliatelle with slow-cooked beef ragu is topped with parmigiano-reggiano).

Allergener: egg, gluten, melk, selleri, sulfitt

Sharing meny

CÕTE DE BOEUF FRA SASHI 1-1,2 KG, 2-3 PERSONER  |  1199,-

Mais krem, grillet grønnsaker, hjertesalat med honning vinaigrette, parmesan, rødvinssaus eller barnaise, små bakte poteter eller fries.

(Corn cream, grilled vegetables, lettuce with honey vinaigrette, parmesan, red wine sauce or barnaise, small baked potatoes or fries).

Allergener: melk, sulfitt, sennep

Barnemeny


Denne rett serveres kun til barn opp til 13år. I tillegg kan voksenrettene
bestilles i barneporsjon til halv pris.
This dish is only served to children up to 13 years of age. In addition. All dishes on the regular menu can
also be ordered as half price portions for children.

 

DAGENS ISKULE  |  39,-

En kule med topping.

().

Allergener: (spør servitøren)

PASTA  |  139,-

Okseragu og parmigiano.

(Pasta with beef ragu and parmigiano).

Allergener: egg, hvete, melk, selleri, sulfitt

Dessert

HASSELNØTT CRÈME BRÛLÉE  |  179,-

Bringebær sorbet ,hvit sjokolade, hasselnøtter.

(Raspberry sorbet, white chocolate, hazelnuts).

Allergener: egg, hasselnøtt, melk, soya

OSTER FRA RYGGE MEIERI   |  229,-

Ripsgele og rugbrød.

(Currant jelly and rye bread).

Allergener: melk, sulfitt, gluten (RUG)

MANGO OSTEKAKE   |  189,-

Mandelbunn, hvit sjokolade, mango salsa, pasjonsfrukt sorbet.

(Almond base, white chocolate, mango salsa, passion fruit sorbet).

Allergener: egg, mandel, melk

DAGENS ISKULER  |  99,-

To kuler med topping.

().

Allergener: spør servitøren / ask waiter

INDREFILET AV OKSE  |  419,-

Bakt løk, løk krem, syltet delikatesse løk, gulrot. rødvinssaus, bakte perle poteter.

(Baked onion, onion cream, pickled delicacy onion, carrot. red wine sauce, baked pearl potatoes).

Allergener: melk, selleri, sulfitt

ENTRECÔTE AV OKSE  |  409,-

Bearnaise, gulrot, maiskrem, hjertesalat med honning vinaigrette, bakte perlepoteter.

(Béarnaise, carrot, corn cream, lettuce with honey vinaigrette, Baked pearl potatoes).

Allergener: Sennep melk, sulfitt

PANNESTEKT TORSK  |  399,-

Blomkål krem, bakt blomkål, grillet vårløk, syltet delikatesseløk, kylling saus, perle poteter.

(Cauliflower cream, baked cauliflower, grilled spring onions, pickled deli onions, chicken sauce, pearl potatoes).

Allergener: melk, sulfitt, selleri, fisk

BAKT BLOMKÅL  |  289,-

Blomkålkrem, grillet vårløk, syltede beter, grønnkål, urtesaus, bakte perlepoteter.

(Cauliflower cream, grilled spring onions, pickled beets, kale, herb sauce, baked pearl potatoes).

Allergener: melk, sulfitt, selleri

CONFITERT ANDELÅR  |  369,-

Sellerikrem, gulrot, beter, grønnkål, kylling saus, bakte perle poteter.

(Celery cream, carrot, beets, kale, chicken sauce, baked pearl potatoes).

Allergener: Selleri, sulfitt, melk
Bordbestilling